Bilder från showen.

Här kommer några bilder från föreställningen, dock inte så bra eftersom det är mobil bilder men bättre kommer senare.


               

           

    

    

Jag kommer sakna er alla.

MÅNGA  tårar föll idag, eftersom det nästan var vår sista gång med Jennys grupp. Vi grät som djur men vi kommer alltid vara bäst som vi säger:)

Men i allt det elände var det en fantastisk roligt dag. Vi bjöd på en kanon show för våra mammor. Visst kunde det ha gått bättre men vi har många framträdande kvar innan sommaren är här. Hdt på stan plus kilafors samt Dansoteket på stan är det som gäller näst.
Men vi dansade så jag rös. Och vi vill nog alla tacka dig för att du har varit just vår ledare, och du har satt fotsteg i våra liv med.





Det var ju typiskt!

För tillfället är det lite fel på min otroliga design;) Men när vädret blir sämre och orken kommer tillbaka ska jag nog lägga ner lite kraft på det. För sommar vädret lär väl inte hålla i sig allt för länge, kan jag tänka mig:(


Krävande kanon dag!

Det har varit en krävande dag idag. Övat och haft genrep inför dagen som kommer från halv 10 till 4. Det har fungerat oväntat bra fast jag är helt slut efter de timmarna i en kokande bastu.Nu är det bara vila och peppning som återstår. Hoppas det kommer bli en kanon show!

Önska oss alla lycka till:)


Hubba Bubba is the shit!

Vem kan dölja sig bakom bubblan?











Kom och kolla!

Igår hade vi vår sista träning med Jenny och vår fantastiska dansgrupp. Det föll några tårar men jag spar mig till Söndag för vi har fortfarande hela helgen tillsammans. Så kom på Dansotekets avslutning Söndag 31 maj i Torsbergsskolans aula. I år är temat " mamma". Vi hedrar våra mammor och alla mammor som ställer upp för oss.




Händig, det är jag!

I går blev det lite syjunta för min del. Jag sydde bl.a klart mina vita shorts som jag ska ha på den tysta koregrafin på Söndag. Sen hittade jag en ful gammal klänning med puffärmar i vår utklädnings låda, så jag skippade armpuffarna och sydde om den till en kjol i stället. Jag måste säga att jag är lite händig ibland!

Ut och leta i garderoberna:)


Till Helen!




Eftersom Helen har varit så gullig och hjälpt mig med bloggen, så tvingar hon mig att lägga ut hennes favorit.

Här är den, så slipper jag ditt tjat:)

Jippie!

Yes box!  Det var heller inte helt fel att äntligen få bilderna från fotograferingen med Hälsinglands DansTeater:)




Girl power!

Veckan inleddes bättre än väntat. Vi har precis fått klartecken att vår Spice Girls debut i Kilafors 14 juni kommer bli av. Jag tvivlar inte på att det blir stående ovationer!

En del träning återstår, men om vi lägger i en till växel så lyckas vi nog!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0