Tisdag..

..kan inte säga så mycket mer om det förutom att det var "livet i en bubbla" för mig idag igen, men med lite träning senare på dagen gjorde susen! Teknik, idag var det JA TACK!


Kan också säga att jag har fått en ny upplevelse i bagaget, Musik mani! Om det nu finns något som heter så?
Från att inte ens lyssnat på musik när jag suttit vid datorn, till att varenda lediga minut går åt att sitta bänkad vid Spotify. Ipoden är med rätt ofta den med!



.

Slagsmål med Frida har nu resulteras i en hel del blåmärken, vilket jag kommer få stå ut med i någon vecka till. Fast det roligaste är att jag får slå en riktigt smäll i Fridas ansikte, haha det är så kul när jag vet hur mycket du hatar det! Mohaha..

Och jag har kommit på hur mycket jag tycker om överraskningar! Utan någon som helst aning åkte mamma och pappa och köpte en varsin Tv till Helen och mig igår. Vaknade av att Helen ropar, Va till oss!
Så skulle jag kunna vakna varje dag!


Klaga det får man!

Inte en särskilt rolig Tisdag. Idag lever jag i en bubbla, och är så yr så det känns som jag tittar i kors, inte kul!

Hade precis matte prov också, som faktiskt gick relativt bra fast jag ska inte säga för mycket innan jag vet hur det gick. (Onödigt vetande!)

Hopp och skutt, nu väntar chill i biblioteket;)


.

En härlig helg börjas snart avrundas. Jag har åkt mina första åk på skidor i år vilket jag var väldigt glad över! Nackdelen var att jag hade sådan träningsvärk så mina ben var lite ostadiga. Sen var det väl lite synd att jag tappade bort mitt sällskap, eller sällskapet tappade bort backen kan man väl kalla det. Två timmar gick de vilse i järvsöbackens skogar. Måste har varit värt de 300 kronorna eller vad det nu var.


Sen är det alltid lika roligt att hoppa från taket ner i stora snödrivor!



RSS 2.0