Chocolate!

Choklad böcker kan allt vara lite nyttiga!


Styrka är att ha förmågan
att bryta en chokladkaka i fyra bitar
och sedan bara äta upp en av de.




Nu väntar jag på att se dina mästerverk Karin!

Välj cykeln, som jag!

Vad vore jag utan min älskade cykel?  Jag tror jag har fått Frida syndromet! Men cykel är ett utmärkt transport medel. Och inget är mer härligt att cykla till Västra Växsjö till Karins lada en Måndag natt!



"Hård träning"

Massor har varit på gång nu men ändå mitt i alltihopa försöker man vila. Nu är det bara att räkna dagarna till Sommar veckan. Det ska bli otroligt roligt att äntligen få vara i danssalen igen, men om man inte har strechat eller motionerat på nästan hela sommar lovet. Kommer det blir mer än plågsamt med floorpass varenda dag? Dags att sätta igång helt enkelt!

Och vända tillbaka dygnet till sin vanliga tid, kanske är att överväga?

Några bilder jag snappade på Grillnatta. Roy´s kebabtallrik, MUMMA! Därför var det  okej med papptallrikar och plast bestick.

        


Jag trodde den hade försvunnit helt.

Äntligen! Äntligen! Nu har inspirationen kommit tillbaka igen. Det bara flödar på som aldrig förr,så nu Frida får du pallra dig hit så vi kan sätta igång?!




Och just nu hade jag sån lust att göra Tysta koreografin igen. Jag hoppas verkligen att jag kommer få chansen att göra den nån gång till!

Persmässan.

Två riktigt roliga dagar!  Men det krävdes två vurpor på två minuter, en mitt på asfalten och en rakt in i ett staket. Hur gör jag egentligen? Är det ren otur eller är jag för klumpig bara? Eller så är inte tygskor min grej helt enkelt, kanske borde mina fötter förbli i ett bar högklackat så kanske jag slipper undan. Det funkade prima dagen innan i alla fall, men en nästan vrickad fot och lite blod, kan väl inte skada allt för mycket. Jag lyckades ialla fall hålla mig borta från leran som tur va.

Sen borde alla vara lite avis på mig eftersom jag har fått kramat och pratat med en identisk kopia av Robert Pattinson! Läskigt likt. Och han hade inte ens sätt Twilight vilket gjorde det ännu läskigare.



Älskade vovve!

Åh gush, finns det något bättre än människans bästa vän? Inte om man frågar mig. Välkommen katt vänner att träffa ziggi, då kommer ni bli fast!

Bilder på den älskade vovven som Helen och jag hjälpte Frida att vakta idag kommer sen. Försökte oss på lite konster men det var nog inte hennes grej skulle tro, annat med att slicka på händer kan jag säga. Försökte också uppfostra den eftersom hon bara är nån månad, det gick ju ungefär som med konsterna. Men med åren så ser jag ändå en ljus framtid för henne.


En flicka värd att se.

Imorgon, jo då kommer tårarna flöda hej vilt! Eftersom Sommarstjärnan har stapeln i Edsbyn. Ellen Körner, du är då en riktigt stjärna!


Latis Latis Latis!

En riktigt latis dag blev det idag,jag var nära att få dåligt samvete att inte gå ut när det för en gång skull inte regnade men ärligt talat hade jag inte lust med något idag. Att göra ingenting, var precis det jag behövde. Vila och sova ut för en gång skull.

Med Melissa Horn i öronen och lite Wallander film gjorde att jag inte kände att jag slösade bort dagen helt och hållet. Var tänkt att det skulle bli lite mer Harry Potter men jag orkade inte sätta mig på cykeln. Vilken latis! Så istället förblev jag i dom kläderna jag vaknade i.


Melissa Horn- En famn för mig


Tid för datorn. Då kommer det inlägg!

Måste säga att jag har blivit lite Harry Potter frälst! Haha efter alla dessa år så har jag fastnat för dom nu. Nu längtar jag tills jag ska ha nog med pengar för att gå på bio och se sjätte filmen.Sommaren är inte bra för ekonomin. Lapparna bara fladdrar iväg.

Twilight och Harry Potter frälst, kommer jag ha något fritid kvar snart?

Just nu gör jag allt för att hålla tassarna borta från Så länge vi båda andas så jag sen kan hålla mig ända till November! För visst var det November? Hoppas det blir som förra gången att den kommer ut tidigare än planerat. Först skulle den komma på min födelsedag, ha tro det eller ej! Men den kom visst i september i stället. Vilken jag tackar jäkligt mycket för! Visst hade det varit en riktigt bra födelsedags present,men det är nästan olidligt att vänta! Man får trösta sig med att se första filmen om och om igen helt enkelt.

Idag blev det femte Harry Potter och Fenixorden, fast det kanske skulle varit smartare att ta fjärde först eftersom jag tydligen inte har sett den heller.



Kvällens kall var vurpor!

Och på tal om vurpor gjorde Frida och Moa en mitt på Ren bron bara cirka en timme innan. Det slutade med att Moa går på kryckor som stöd, och Frida fick åka på röntgen. Men som tur var inget brutet!

Men jag måste säga att du Frida är självständig! Lite Camilla i dig allt.

Fast hon inte kunde böja benet, och det gjort så ont att hon ville skrika när hon rörde det hindrar det inte henne att ta cykeln ner och hyra film med mig. Din miljövänliga flicka! Du och cykeln är helt enkel ämnad för varandra, inte ens snö kan skilja er ifrån varandra!

Applåder till Frida för hon kunde cykla med ett ben! Väldigt imponerande!




Oturskväll.

Kan man kalla det något annat än otur? Tror inte det!

Jag förstår inte hur vissa kan åka tre stycken på en helt vanlig cykel? Varför det kan man undra?Jo för att Helen, Karin och jag har testat!

Eftersom vi hade en bit att gå hem och endast en cykel var det i alla fall värt att pröva. Så svårt kunde det väl ändå inte vara. Men så fel vi hade. Först skulle Helen testa sin tur med att börja med det slutade att vi åkte in i ett staket efter två meter. Karins försök behöver vi inte ens nämna, eftersom hon inte ens kom iväg. Men sen var det min tur att pröva lyckan. Första försöket slutade med att vi åkte ner i gräset men efter det andra kom vi i alla fall iväg. Cyklade en bra bit, fast lite vingligt måste jag erkänna. Det är inte så lätt som det ser ut! Körde förbi den läskiga skogen, men vad hände efter det? Jo jag miste kontrollen totalt! I slow motion styrdes våran cykel rakt ner i brännnässlorna. Såklart landade jag under både Karin och Helen. Helen bara klev upp utan problem, Karin brände sig lite brännnässlorna medans jag doppade både huvudet och halsen i dom förbannande nässlorna! Och inte nog med det så satt mitt ben fast under cykeln. Ingen undkomm oskadda förutom Helen, du hade minsann tur du!



En bild som har hängt med länge!


Vad gör man en tråkig Söndag kväll?

Jo man går på Roma med bästa tjejerna!

Vi är farligt bra på modell pics!

           

  
 
Även en måndag är det lika mysigt att spatsera runt i Bollnäs med en mörk chokladkaka!

     

Mer bilder..

Lite mer bilder från våran Fotbolls match och kubb match. Vårat lag vann varenda gång!
(Psst, har snott lite bilder från Anna)

Mamma skämdes när vi drog den traditionella födelsedags sången.


 Några av de vinnade kubb laget!


Fotboll.


Jag attackerar bollen och Helen. Hur var det med konditionen egentligen?


Jag har aldrig hört talas om att man måste byta hand till den man inte är van vid när man kastar på kungen? Vad är det för regler egentligen?

Mamma firades igen, det är ju stort att bli tant!

Om man ska sammanfatta Lördagen så skulle det låta såhär: Den nyblivna tanten sträckte benet, pappa kan knappt gå såhär dagen efter, jag hade ont i magen hela kvällen eftersom jag skrattade så mycket efter både en kubb och fotbolls match, en spräckt stol, några tacklingar av en viss katarina, ekan som ralmlade ett antal gånger.

Haha ja, en riktigt rolig kväll med släkten. Slutade med att nästan alla vi somnade i soffan förutom Per som somnade ute på innealtan sittandes!

Och vad vad det jag sa? Inte blev det några bilder på syskonen inte.

Mia och Anna.


Elin och Bellisa.


Tuffa grabbar!


Lyckades visst fånga Marianne precis när hon tappar mat i knät.




Bättre sent än aldrig.

Här kommer några bilder från Hudik.

Haha,skulle kalla oss för mupparna!


Båten Medvind som vi åkte med.


Länge sen jag åt så jäkligt gott! Det här var bara en ynklig del av buffén.


Eftersom vi firade mamma måste ju en bild på henne också upp.


Hölick. En kille ville visst vara med på bild.


Vad gör man när man blir rastlös Helen, gräver ner sig! Eller var det Jelina som hjälpte till lite där va.


Jelina och Helen.


En egen trubadur hade vi också på båten.



Helger är dom bästa!

Tänkte bara slänga in ett litet kort inlägg innan jag går och gör i ordning mig, eftersom hela tjocka släkten kommmer. Vill ju inte ligga i sängen med pyjamas och datorn i armarna då.

Imorgon åker vi till Bjuråker för att dansa på Bjuråkerstämman, vilket ska bli jäkligt kul. Man var så van vid att uppträda nästan varje helg nu på slutet, och sen tog det bara slut helt plötsligt när sommarlovet kom. Lite spanskt och lite Mad World blir det. Fast först innan det så ska vi vara i Delsbo och äta lite lunch, mysa och ha genrep.

Jag som trodde att jag skulle få vila upp mig, inget vila för mig än i alla fall. Full rulle varje helg! Kanske är mer passande med full rulle varje vecka istället!

En liten sammanfattning.

Äntligen hemma till mina sköna säng. En riktig kanon helg har det varit med massa skoj så det smäller om det! Träffade Nea, Peter och Kristin för att träffas och köpa B&J. Men istället blev det Hambo, som jag ska satsa på nästa år. Tycker ni som Peter, att jag ser ut som en som dansar Hambo? Jag som inte ens visste vad Hambo var, föränn jag blev väl informerad i Lördags.

Fira mamma och umgås med bästa tre-männingen vad minst lika kul! Förutom en myrstack i stugan och lite slarveri med vissa tv apparater så klarade vi oss relativt bra från Helens vredes utbrott! Lyckat! En tripp till Hölick innan vi drog vidare hem till Bollnäs var pricken över resan. Jag kan bara säga, alla måste älska Hölick! Jag förstår inte varför men man blir helt avslappnad när man kommer dit. Man vill bara inte därifrån fast man nästan domnar bort i benen eftersom vattnet var iskall. Men man är väl tuff så man kom i några gånger ändå. Bilder får jag skjuta upp ett tag. Skyller på att jag är lite för lat för att hämta sladden!

Dagens stora efterlängtade händelse var när Frida kom in genom dörren efter en två veckors lång vistelse i Kroatien(och jag stavade rätt! Poäng till mig!) Du har varit efterlängtad så det smäller gnistor om det!

( ett långt och tråkigt inlägg fick det bli idag, men det funkar ju alltid eller hur?)



Slänger in en bild på hdt,eftersom vi ska dansa på Bjuråkerstämman nästa helg. Lite tabasco igen sitter inte fel!

Jag älskart!

Några dagar framåt kommer det inte bli något mer bloggade för min del, eller om jag ska vara exakt så tills på Onsdag.Eftersom jag har fullspeckat schema hela helgen.

Just nu väntar jag på att Anna, Katarina och Per ska komma eftersom vi ska äta middag med dom.
Sen väntar Karin på att sätta sig på cykeln och åka hit en sväng.

Imorgon börjar dagen med att träffa några i Hdt. B&J är det som gäller! Lite mys och förberedelser för Bjuråkerstämman den 19 juli. Äntligen säger jag, vad jag har saknat dansen och er!
Sen åker jag förmodligen direkt iväg till Annas stuga, om jag nu får tag i henne. Övernattning ingår såklart.

Sen på Söndag är det bara att pallra sig upp snabbt för att hinna komma hem och sen åka iväg för att fira mi madre. På onsdag anländer jag till Bollnäs igen.

Helt enkelt en kanon helg som väntar!



Karin och jag byggde en jäkligt fin koja!

Farmor Karin.

Började förmiddagen med att åka till Farmor för att tjäna lite pengar. Eftersom hela våran släkt kretsar kring henne,så måste jag skriva en liten konversation när hon pratade med sig själv. Hon varken ser eller hör men hon vet ändå allt först!

Farmor: Men har jag en svamp här också. Det var som fan.





Jag sliter ut mig alltför mycket!

Shopping skada, finns det något som heter det?

När man har ont i armen dagen efter visar det klart och tydligt att man spenderat för mycket pengar. Ändra ska man köpa mindre eller varför inte skaffa en vagn. Matvagnar kan väl bli lika självklara i klädaffärer!



Du har då otur.

Om ni undrar vad som tog åt det förbaskade vädret? Jag vet svaret på det: Anna har kommit hem.

Idag har jag inte gjort som alla andra, suttit inne och mysit med en film. Först var jag ner på stan med Helen och systra från Malmö som precis har kommit hem med regn vädret, målat och ätit munk!
Ja, man får försöka ta vara på tiden så mycket som möjligt, för snart kommer ett till efterlängtat högtryck från Ryssland.
Bäst jag kollar på yr så jag inte får falska förhoppningar.



En bild från paradiset i Söderhamn.


Shopping, Shopping.

Idag blev det ganska mycket Valbo med bästa tre-männingen. Vi åkte egentligen dit bara för att mysa lite, shoppingen fick sen bli som den blev. Men istället för att jag kom hem med de två plagg jag letade efter kom jag istället hem med 6 påsar. Ekonomiska Hanna, jovisst! Eftersom det är rea på gång nästan överallt tänkte man att man skulle komma billigt undan, men bara ett rea plagg fick det bli. Jag som brukar vara så bra på att hitta alla fynd! Fast jag är toknöjd ändå.



Den här bjuder jag så gärna på!

Melissa Horn- Hanna

Hon säger inte Hanna en enda gång, men jag måste ju lägga ut den bara för den heter som jag. Hihi.


Melissa Horn-Långa nätter


Men som sagt, inget kan vara perfekt!

En riktigt trevlig kväll på Långnäs igår! Men några minus fanns med i bilden ändå.
1. Att jag inte kunde särskilt många textrader i Björns låtar!
2. Ett dåligt val av skor! Klackskor  kanske sågs som ett bra val till en början, eftersom jag såg mer. Men ett par extra skor i väskan hade inte varit så tokigt att byta till. Tygskor skulle passa perfekt! Blåsor och skoskav, BLÄ och FY!


Tips!

Om ni längtar efter en riktigt modell hy, skaffa er en olivolja! En av mina kloka storasystrar tipsade mig. Morgon och kväll är det som gäller, så blir du så gott som en bebisrumpa inom snar framtid.


HAVET!

Idag bröt vi mönstret och drog iväg till sten ö istället. Inget går upp mot några dopp i havet, men det delade jag inte med alla. I alla fall inte karin, det fanns ju faktiskt fiskar och man såg inte fötterna. Läskigt!  Men Magnum Strawberry white går det inte att slita sig ifrån!




( Lite häftig bild?)

Woho!

Gissa vad som helt oväntad låg ibrevlådan i morse?

Jag kom in på estetiska!!

Så vi syns 20 augusti i Torsbergsskolans aula!


Kalasdag!

Efter en vanlig dag på Orbaden följde grillparty borta i Åsbacka eftersom Moa fyller 16 sommrar. Vi grillade allt från kyckling klubbor, lax, kyckling filé och "vanligt kött", det var till och med så att någon grillade flintastek. Riktigt mysigt var det, men inget dopp i ån blev av dessvärre. När det var dags ville vi hellre sitta inne och mysa med chips. Men vi fick i alla fall se en utter komma simmandes! Och ett och annat så kallat "asgrav" bröt ut.


Frida och Moa med en fin pointad stortå.


Vi hade t.o.m två grillar, men Helens och mina kuckling klubbor blev ändå klara sist.


Moa hade en deo som det blev vitt av.


Riktiga kalasbrudar!


Och födelsedagsbarnet på hörnet såklart.


Det där var Fridas enorma flintastek! Fast en stor del var konstigt kött tuggummi.


Ser jag inte att en liten bitcho min är på väg! Jag kommer sakna ungen när hon nu åker till Croatien i två veckor!


Och till sist: Här är Helens och mitt egen designade paket eftersom pappret tog slut, stiligt må jag säga.




RSS 2.0