Veckans utmaning: Bli frisk!

Hmm, ta hand om sig själv? Hur var det med det egentligen? Som tur är så har jag en väldigt fin vän som tvingade mig att stanna hemma. Dom där extra timmar av sömn var välbehövliga!

Och självklart ser följande vecka ut som följade: Dans dans och mera dans! Ser också att min kalender inte tillåter mig att vara sjuk nu. Så det är bara att bli frisk! Lösningen är nog att käka tabletter(?)för jag ser då inga förbättringar.



Fridas och mitt fina försök till flygplanet..


En helt vanlig Torsdag!

Kvällen avslutades i många fler blåmärken och en övertrött Hanna! Att vara så trött att man inte kan sluta skratta känns sådär strålade bra, säskilt när man är mitt uppe i en koreografi som defenitivt inte är skratt tillåten! Även lite näsblod passade på att komma lägligt. Jag skyller nästan allt på Frida eftersom hon pulade ett bananskal rätt i ansiktet på mig! Jag bortser helt får att jag råkade ge en riktig örfil med samma bananskal någon sekund innan. Så det så!

Sen skulle jag behöva hjälp! Finns det någon möjlighet att man kan gå en kurs för att lära sig skrika? Är det fel på mina stemband?



Tur att jag lyckades locka ut lite ilska i dig!

...

Jodu inte helt oväntat vaknade man upp med massa blåmärken på både armar och ben, och även lite träningsvärk. Fast som tur är så tyder träningsvärken på något bra!

Och man kan ju undra om det finns några nojjor i denna värld? Att man kan tro att man är allergisk, fast kliandet visst berodde på att man bara råkade äta av skalet.  Du är då roligt du min vän!
Och att man kan tycka så synd om sig själv, att man behöver sprutor för lite förskylning. Hah, själv försöker man skippa alvedon!



Det finns då människor man inte annat kan än älska!

Tänkte passa på att tacka två personer lite extra här eftersom dom har gett mig något väldigt fint!

Och en stor applåd till folket som gjorde ett jäkla bra jobb imorse. Tack och lov att det löste sig, då slapp man magkatarr också! (Y)


Jäkla moderna prylar...

Nu har jag fått tillbaka min dator efter att den total kollapsade(Y) Och jag har nog kanske inte märkt föränn nu, att jag är sämst på det här med datorer. Pinsamt och otroligt irriterade! Har nog ärvt en stänk av mammas briljanta egenskaper. Hon som knappt kan sätta på en Tv, och Dvd:n är inte ens att tänka på.

Varför ska Helen fått de bra egenskaperna av pappa, Typiskt!


HoppasHoppasHoppas.

Nu börjar det smidas planer minsann! Och gud vad jag längtar....om det nu blir av. Därför tänker jag inte avslöja mina älskade tjejers otroligt smarta och lysande idé!

Nu håller jag tummarna hårdare än någonsin!

Ops.

Hej och ho!

Elin och jag råkade visst beräkna tiden en aning fel, så istället anlände vi till skolan kvart över 7. Bra jobbat!

Men jaja, nu hinner jag i alla fall plugga till ett väldigt icke önskefullt historia prov! USCH, FY, BLÄÄÄ!








Jasså.

Jodu, nu är sagan skickad och klar!( Applåder).

Och vad fick jag höra idag då. Jag låter visst som en viss Hultgren jag, det har jag inte hört förut! Men inte var det då en dåligt komplimang:)
 


Äntligen..

..är det över! Även fast den är skrattretande dålig, några ord för lång och jag antagligen inte kommer får så bra på den så är jag bra stolt. Jag trodde jag aldrig skulle få säga det här, jag har skrivit klart sagan. Jippie, jag är åter igen en fri kvinna!

Nu ska jag belöna mig själv, så godnatt!




Nu åter till rutinerna...


Kan jag önska mig tre veckor till?

En dag kvar nu att: vila, umgås med vänner och familj, göra ingenting, mysa, vara ute,träna.Hur ska jag hinna det?Allt jag ville lägga tid på, på det här lovet har jag inte riktigt hunnit med känner jag nu. Ångest. Eller så kanske jag har prioriterat fler saker. Men varför just det här lovet kan man ju undra? Det som jag behövde  mycket. Typiskt också.


Äsch! egentligen kanske jag ska se från den ljusa sidan, om några veckor är det ju faktiskt lov igen!






Sov sött för det ska då jag!

En helt fantastisk dag med några riktigt sköna bruttor börjar snart lida mot sitt slut. Faktiskt lite stolt över att jag kan säga det! För en gång skull på hela lovet ska jag lägga mig i tid. Så för mig är det Godnatt!


Imorgon blir det upp och hoppa för att ta en sväng till Hedens danssal. Om inte det var länge sen, så säg! Sen blir det fortsatt full rulle hela dagen. Trevligt!




Och grattis till Saris som fyller ett år från 18 idag!

Erkänner..

Nu har jag sett de omtalade Star Wars. Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men de är rätt bra. Hah..rättare sagt har Frida och jag gått och blivit Star Wars nördar..PINSAMT! Vi satt där bänkade med varsin popcorn påse, och jag åt upp Fridas present från Elin...

Och ett jätte stort grattis till min älskade Fridis som fyller hela 17 år i morgon! Eller idag faktiskt om jag tänker efter..




Och medans det bara faller mer och mer vita prickar från himlen börjar jag längta lite till sommaren...



RSS 2.0