Lovely!

Underbart Underbart! Tror vädergudarna äntligen lyssnade på mig och gav mig en helt underbar dag. Fast nu är frågan hur gott jag kommer sova i natt? Några timmar i solen, och jag är röd som en tomat. Usch! Nu hoppas jag det röda försvinner och målnen håller sig borta. Pepparkaka är målet! Avundsjuk på vissa som råkar ha så bra pigment. Emelie och Linnea för över lite till mig tack!

Nu är det fullrulle hela veckan ut!



Coola ni!

Långledigt..

behövdes verkligen och mina planer har hittills blivit väldigt lyckade. Särskilt den så kallade " skräckfilmskvällen", vilket var något vi hade planerat.

Det första Wilma sa när vi började kolla på filmen va: Åh är det skräck, va kul! Vad tror du man menar med en skräckfilmskväll?

Inte nog med det var Wilma ett väldigt roligt sovsällskap! Snarkningar och hennes försök att smyga sig upp mot mitt öra och gnissla tänder. Var det ditt undermedvetna som försökte impa på mig?

Mysigt hade vi i alla fall fast vi fick klämma ihop oss i den lilla stuga!



Jaha..

..då var det snart slut på denna vecka. Och inget ont kan heller nämnas! Jag är helt klart lycklig!


Tackar även Frida för sina härliga kommentarer och en liten kvällsfika med o'boy och mackor, det är så det ska vara!
Nu väntar duschen för att försöka få ut mitt krull till hår. Hmm, får se hur detta ska gå. Massvis med inpackning kanske?


Citat av Frida:( Hon cyklar på två cyklar samtidigt). Jag ska då köra drive in på Max, nu måste jag fan räknas som ett fordon.



.

Idag skulle det vara din dag. Som jag saknar dig.

RSS 2.0