Kan det bli vår!!

Är helt slut efter en hård dag, men är dock väldigt glad. För jag fick dans sommarjobbet! Tre underbara veckor med underbara människor, kan det bli bättre? Nix!

Jag har också bestämt att det ska bli vår nu. Är det någon mer som är på kanske? Skulle tro det. Jag har nu börjat ignorera varenda snöflinga, för jag inbillar mig att det kanske kan gå fortare då!








Så dåligt...

Självklart klarade Hanna inte av att göra en hel dans den här gången heller. Ångest Ångest Ångest. Nu blir jag arg också! Jag har försökt lista ut vad problemet kan ligga, men har dock inte haft några större framgångar. Men som tur var kom Felix med ett klart möjligt förslag. Hmm, får se nu hur det här ska gå. Det måste sluta i alla fall. Kan jag inte göra något fullt ut? 


Som tur är har jag fått ett stänk av Elin humor, det piggade upp mig!




Ja Tisdag var det ja!

Ännu en dag som jag inte fått någonting gjort på, börjar nästan bli lite stressad över mitt beteende nu. Men istället hade jag trevligt med vilda diskussioner i den såkallade jobbgruppen "The kalkylators" (?) Okej, vi kanske måste finslipa vårt grupp namn lite men eftersom vi inte hade någon större inspiration just då får det funka för tillfället. En Per, en Karin och en Hanna visade sig visst bli ett jäkligt bra team!



Kan även meddela att jag hade ett riktigt trevligt sportlov i en mysig stuga i Harsa samt i Järvsöbacken:)

Måste nämnas...

Okej, jag tror ena hälften av min familj har blivit tokig! Eller skriker era också så mycket så man inte hör Tv:n när de kollar på bandy. Nördar säger jag bara! Även fast jag sitter tre rum bort, I just don't get it?




En grym Tisdag!

Tisdagen bjöd på massa träningsvärk men även en otroligt härlig lektion. Massa nytt men massa kul. Mathilda får mer än gärna komma och ha sitt moderna och sin jazz igen!


Har även fått lyssna på de finaste orden, meningar eller vad man nu ska kalla det som någon någonsin har sagt till mig. Tårarna är svåra att hålla tillbaka en sån gång, men den här gången lyckades jag. Däremot känns det i hela kroppen. En sån värme! 




Ibland är du allt underbar du också!

Toppen kväll!

Saga premiären är härmed slutförd. En slut Hanna med en väldigt kraslig hals och en blå nagel ska slänga sig i sängen på en gång. Även om det bara var några fåtal som var i sitt bästa skick och resten hade antingen feber, ont i halsen eller hosta så gjorde vi vårt bästa!

Några har visst väldigt goa föräldrar också som gav oss en hel korg med mumsigheter och en varsin ros!








Jag börjar känna mig lite orolig!

Imorgon är det dags för Saga premiär. Men det är något som inte stämmer. Jo, vi har precis konstaterat att vi är endast 17 stycken i skolan idag. Men fler är påväg hem. Hur ska detta gå?! Magsjuka, 40 graders feber, extrem hosta har jag hört talas om. Jag lider med er sängliggandes!

Inte nog med det är inte mina nerver fullt kontrollerad heller! Nervositet är inte något jag bemästrar.


RSS 2.0