Gratulerar!

Idag bjöds det på Workshop! Och inte en dålig heller. T.o.m diagonalerna var så roliga att Stina och jag inte kunde hjälpa att visa tänderna och ge en och annan grimas! Tur att det är en dag i morgon också.


Jag kan också säga Grattis till Frida! Som äntligen känner att hon har kommit upp till vår nivå. Hon har blivit smart! Hon har till och med använt ordet analysera idag. En jätte applåd till dig!
Jag är mycket stolt!





Vi kanske inte är fullt seriösa ibland.

 


illa.

Okej, jag tror vi kan slå fast vid att Frida och jag är urusla på Kladdkaka. Eller var det bara just idag Fridas kök gav maximal otur?

Jag tror Frida tog sig lite vatten över huvudet när hon sa att hon kunde baka kladdkaka till middagen med ledarna. Så snäll som jag är, erbjöd jag mig som hjälp. Så hur kunde det nu gå så fel?!

Allt som inte skulle hända, hände. Vi höll på att ta fel mått hela tiden, och läste fel på receptet. Vi hade slut på ägg och margarin så vi fick vänta så degen blev klumpig och hård, vilket slutade med att vi fick göra om den. Vi spillde. Och ja, säg något vi inte gjorde? Men de två sista blev kanske mer lyckade.

Men ett gott skratt var inte helt fel heller.

Jag hoppas att vi har turen på vår sida, så de i alla fall är ätbara!


Nu vet jag.

De säger att tiden läker sår
Att det går lättare med tiden

Visst,
vardagen kanske går lättare
Men saknaden blir bara större,
på ett sätt man inte kan tro hur
Bara på ett sätt man bara kan veta,
när får uppleva det själv.

Istället för sorg
förvandlas det till något annat
kanske sorg.


Riktigt bra!

Jo, kanske ett litet motto:

Andra äter för att leva, vi lever för att äta!



Julen är(kanske) här.

Vilken härlig start på lovet må jag säga! Ingen trevlig överaskning man fick när man tittade ut i morse. Fast även om det har små duggat hela dagen, kände jag ändå för första gången lite julkänsla. Det kanske beror på att jag drack mitt första glas julmust idag! Nu krävs bara julskinka, julgranen och över förfrysta tår,sen tror jag julen är här på riktigt.


Men just nu får jag höra på Frida och Helens ljuva skratt genom mina känsliga öron, när de roar sig med Americas funniest home videos.


Chockerande..

Är det någon som inte vill ha lov? Jag är i alla fall en av dem, konstigt. Jag tror jag aldrig har blivit deppig av att få en vecka med ledighet, men nu har det faktiskt hänt. Tråk tråk tråk. Ingen dans och ingen skola, det är ju där jag har tillbringat all min tid de senare veckorna. Så det blir lite svårt att vända rutinerna igen. 
 
Jo Hedén kanske är mer som mitt hem just nu.


(Måste bara lägga upp den här på B2 eftersom den är tagen med min egen mobilkamera, magic fingers!)



Jag vill bara dansa!


Oj snö!

En helvetes morgon då jag var tvungen att leta reda på varenda sak jag skulle använda, eftersom de tydligen inte ville ligga på sin rätta plats. Därför hann jag inte ens försöka att känna julstämmningen av den snön som nu mer  är blask och blött. Kanske skulle inskaffa sig en regnställ eftersom man fortfarande strampar till skolan.

Tur att hdt får mig på bättre humör! Särskilt när det avslutas med världens finaste och svåraste koregrafi. En riktigt utmaning kan kan nog kalla det, men en roligt sådan. Kanske ska börja överväga att gå till gymmet?! Men vi ska nog klara det minsann, jag är en kille!







Nu är jag irriterad!!

Nu när jag för en gång skull tänkte vara så duktig att lägga in bilderna från fjällen. Allt för Karins skull. Tror du inte att jag råkade radera alla förutom max 10 stycken! Alla mina fina mobilbilder på naturen och mina absoulut bästa tjejer, är borta! Jag och datorer vill inte gå hand i hand. Eller så är det jag som är så otroligt jäkla klantig bara.  Nä och fy fy fy!



Ni får några i det dåligare slaget.

         

Jag är seg.

Okej, här går det trökt. Jag erkänner!



Jag har verkligen ingen tid i världen för sånt här just nu, dator och tv är liksom ibland inte ens att tänka på.
Så jag fortsätter att skylla på det så återkommer jag ibland med jämna mellanrum när jag har tid. Det tycker jag låter bra!

Men vad tusan kan man ha gjort, om man har sån träningsvärk som jag plågas med i mina armar nu?
Det känns som jag har massvis med knölar i dem som måste massageras ut. Armhävningar är det då inte, eftersom jag omöljligt kan ha fått träningsvärk nu om jag gjorde några armhävningar för ungefär en halv vecka sen. Det går bara inte.  

 



Frida och jag ger er någon sort av the bitch face!


RSS 2.0