Mer vatten i strupen kanske?

Jag måste faktiskt ge mig själv lite beröm innan matten kallar! Ingen huvudvärk på väldigt många dagar! Tack för det!


Pepper Pepper ta i trä!



Can belive it!

Hejsan, här ekar det tomt kan jag säga!

Men när det pågår så mycket roligt runt omkring en, orkar man inte riktigt ödsla tid på datorn. Om jag nu lyckas få lite mer fritid den här veckan, kan det hända att det pluppar upp några enstaka bilder från våran fjällen rutt.


Vad ska jag mer säga, jo TACK! Fy vad roliga saker jag helt plötsligt har att se fram emot. Att just JAG ska få göra de sakerna, jag är då en lyckosam figur ibland.




Fjällvandring.

Trippen upp till fjälls med pinglorna blev väldigt lyckad! Lite kortfattat hann man med en helt del: Göra en split med rumpan rakt ner i leran, besöka ett nytt land. (Vi råkade svänga in några minuter till Norge för första gången), äta sig mätt enbart på godis och gått över 2 mil en dag. Hurtibullar kunde vi verkligen kalla oss då!

Men varför är istället måndagen inte lika bra? Huvudvärk och ännu mera huvudvärk? Hosta, förskyld, är det något mer jag kan drabbas av nu? Svininfulensan nästa kanske?

Tisdag må du bli lyckad!



Titta vilken bild jag hittade? 


Vilodag.

Ingen ständig irriterande huvudvärk på två dagar i rad nu! Va bra jag är. Att sömn och tankar kan spela sån stor roll, för att kunna må bra. Vi har en knepig men bra kropp, som jag nu börjar förstå min på ännu mer. I alla fall min egen.

Plugga är nu en avslappning för mig, då jag kan tänka på annat. Ibland är det skönt. Visseligen kommer det ändras drastiskt snart nog,när vi kommer igång med allt. Men nu är avlappning mer än bara sova, slappa framför Tv:n och kanske besöka ett att Bollnäs Citys fik kan var precis lika mycket avslappnade.


Es09 är inte heller helt fel!


Hallelujah.

Det blir bara värre och värre.








Lugn dag.

En härlig och behövlig hemma dag, som jag längtat. Med Tv, datorn och lite smått plugg blir det en "ta igen dag" för min del.Ta igen lite krafter och få min fina aura på plats ,så jag kan sprida min otroligt fina energi vidare!?Jag kan meddela att The magots börjar komma in på rätt spår ingen. Så titta in på Magots, ett litet tips sådär.

Kan ju slänga ut Frida och självaste Hanna i egen hög person, eftersom nästan alla bilder sitter uppe i Hedéns danssal nu. Tänka sig att man kommer få se sig själv på bild var eviga dag.

Vi visar upp våra stora mukler stilfullt!



Blickar framåt!

Det står härliga dagar till! Jag längtar till skolan, kan det inte bli mer knäppare? Det har jag då aldrig tidigare gjort! Imorgon blir det kör, som är mitt nya absoluta favorit ämne! Vem kan inte tycka det är roligt? Och faktiskt, här kommer lite skryt så är vi rätt bra tycker jag. Och super är vad vi ska blir!

En helg som inte kan sluta annat än i perfection har jag framför mig. Mys,pys, ståj och håj är det som gäller!



Never say never, don't let me go.

RSS 2.0