Terminens första träning.

Älska horoskop! Det går bara inte att inte läsa horoskopen varje morgon, jag är fast. Egentligen tror jag inte på det, men det är nått jag älskar med det. Och nu har jag bestämt mig, jag ska gå och spå mig! Jag vet inte varför jag tycker det är så spännande men det är lite mystiskt, på nått vis.

Balett var riktigt rolig!Första gången med en hel lektion av balett, tror jag? Balett koreografi är nått helt nytt för mig. Men även om det var roligt kan jag inte sammanfatta dagens träning bättre än med ordet kass. Om armar och ben bara flaskar runt, center är på ett helt annat ställe än i magen och man inte känner sig mer än klumpig. Hur ska man då ens kunna försöka se grasiös ut? Eller ens hinna tänka på tekniken. Nej, nu är det skärpning! Vad tusan hände?


Reda för skola!

Mailet landade äntligen i inkorgen, och som tur var blev det ett posivitvt besked!Och nu är jag även jag också uppgraderad med de rätta materialen för de kommande studierna. Man får faktiskt lite lust att sätta i gång bara därför. Det blir så himla mycket roligare med så fina saker, hehe. Jag tror också att jag har fått ett litet sting av Lila i min hjärna! Helt plöstligt vill jag att allt ska vara i lila, men även en klick av blått fick det bli. Eftersom inte alla har lila pennor och block. Men som tur var kom inte min Lila hysteri i samband med körslaget.

Nu ska jag ut och motionera en sväng sen blir det mys med Barro i Skönheten 09 och tre prickar från Es 09!


Det kom jag inte på föränn nu!

Nu har jag äntligen hittat balansen! Nu gäller det bara att få upp benen också, men det ser allt ljusare ut. Lite taskig konkurrans kanske, ni kan ju försjutton närstan ju! Men jag kom på knepet man ska luta sig ännu mera.

Sen kan jag bara säga, you got to love Gospel! Halleluja! Det får mig att rysa och gapa! Esteterna är allt för bra.

Lördag.

Lördag och helg, och jag sov alldeles för länge! Jag har inte ens tittat ut idag, utan bara tagit det lugnt. Lite tacos och Tv, sen kom tjejerna hit och myste. Då blev det film och lite fransk manikyr. Mys pys! Fast jag fick hålla mig till lite lack på naglarna bara eftersom jag inte har dom förmånerna att ha långa naglar. Men snart så, jag använder flitigt mitt speciella nagellack så de ska växa!


Kanon dag.

En toppen dag börjar jag nu runda av. Andra dagen med kyrkbåt var riktigt rolig. Tack till 2:erna ska jag väl säga också. Tror minsann vi kommer få det bra vi. När vi sen kom hem och åkte till Lill Moa för matlagning blev det bara ännu bättre. Lekar, är det roligaste som finns och vi diggar dom stort! Jag skrattade så jag fick ont i magen! Så då kan jag inte annat än vara nöjd med dagen. Nu är det ner i sängen och sussa. Helt slut efter allt som händer.

Bara för att jag gillar dig, och sommaren är slut.



Kan hända att det dyker upp en bild eller två från kvällens matlagning lite senare.

...

..Och i morgon blir det kyrkbåt som gäller. Massäck och mys med lekar tror jag nog att det blir. Hoppas bara på solsken som idag, kännde lite sommar i luften ändå. Men någon viskade i mitt öra att det skulle blir regn. Vädergudarna, vad med oss snälla!?

Första dagen.

Som ni ser har jag inte varit lika aktiv som jag normalt brukar vara, och ingen förbättring kommer nog ske. Första dagen på estetiska idag, nervöst men det känns bra faktiskt. Jag hoppas det bara blir bättre och bättre. Shit vad stor jag har blivit! Men det känns fortfarande som jag har Sommarlov, tipsrundan ska vi inte ens prata om. Är jag  grymt osmart om jag inte riktigt fattade dom?

Konstigt nog ska jag gå och lägga mig nu! Mina två timmar i natt har satt sina spår rejält. Mina ögonlock vill inte lyfta sig själv riktigt. Inte gick det att gå och lägga sig tidigt när man började halv nio. Det gjorde det inte heller lättare eftersom jag hade en riktigt rolig prick som heter Karin vid min sida. Vi är helt otroliga!


Direkt från sängen!

Nu ligger jag i sängen och gör mitt första mobil inlägg. Hihi, dagens teknik är imponerande! Haft en härlig näst sista dag på sommaren eller ett bättre ord hösten? Små shopping i bollnäs city, samt Sommaren med Göran. Ingen särskilt bra handling men sjukt roliga repliker. Jo, kanske värd att se. Med det säger jag god natt, och i morgon kan vi säga imorgon börjar vi. Det låter väldigt skrämmande,roligt och nervöst i mina öron!

Nu är vi alla samlade igen!

Nu har Carro Barro slagit sig ro i Bollnäs igen och överraskningen gick felfri. Moa har kommit hem från en veckas semester, och vardagen närmar sig. Men ikväll blev det en liten dejt med mina favorit tjejor på Bäverstigen. Och nu väntar lite kvällsmackor och O'boy.

Nu blir det bara vila och umgås med mina allra bästa de sista härliga dagarna på sommarlovet!


Nu är det bara att hoppas på det bästa.

Skickade precis brevet till audition också, nu blir jag nervös! Det blev kort och jag är inget annat än onöjd med det, men  vad ska man göra om man helt plötsligt inte kan uttrycka sig när man skriver. Jaja, jag hoppas nu att det går bra nästa vecka! Balett, snälla bara låt det komma!

Suprise!Suprise!

Nu åker jag strax till flygplatsen för att hämta Espanola. Men hon vet inte om det! En liten vit lögn om att man skulle åka och fiska fick man dra till. Hihi, du är lurad min vän!



En hel B&J kaka står på spel!

Nä, om jag nu ska kunna vinna den här tävlingen kanske jag måste ut och slänga mig på gräsmattan! Det är bra att börjar där och om jag sen känner att jag har modet med mig går jag över till trägolvet. 

Försök ni med, det är inte så lätt som man kan tro!


Kolla här!

Just nu..

...sammanfattar dagarna följande: Mys pys picknick och flaskpost på bryggan med min bästa tjejor. Då en viss Karin ingår, som vi kom fram till att jag inte har träffat på över en vecka. Katastofalt! Lite puts och städning hemma hos Farmor. Och idag ännu mer städning hemma. 

Jag sitter just nu och biter naglar för brevet till audition. Det är så svårt att skriva ner det. Varför man dansar? Varför man vill gå i gruppen? Just nu känns det lättare att prata om det än att skriva ner det. Jag vet inte klart svaren på frågorna själv ens. Varför dansar jag? Jo, för jag älskar det och det är något jag tycker väldigt mycket om. Men vad simpelt det vore att skriva. Jag och min dans, vad ska man skriva? Jaja, det kommer nog snart. Jag måste bara få ner det på papper.

Det tar inte slut där inte, spanjoren kommer hem imorgon minsann! Efter över 2 månader kommer hon hem til kära Bollnäs igen. Som jag längtar!


Jag övar...

..men misslyckas. Nu ska jag minsann öva på det där med stå på huvudet. Någon gång ska jag kunna det, men det är så förbaskat läskigt.

     


Tack för upplysningen.

Hah, okej det var illa att jag trodde det skulle bli vår men ärligt talat kan jag inte riktigt skilja på vår och höst. Jag kan i alla fall inte säga rätt namn till rätt tid. Men tack mina kloka vänner nu vet jag, det ska bli höst. Tummen upp för mig!


Det bara ramlar in inlägg..

...när man har haft en skön hemma dag.

Jag brukar egentligen hata vinter kläder, inte mycket är fint och man behöver alltid så stora varma kläder. Bara jobbigt! Men just nu bara kliar det i fingertopparna efter shopping! Vår och vinter kläder, mys pys! Men ett problem, det är inte rättan årstid än. Lite för varmt för varma mössor och halsdukar än. Medans detta såkallade sommarväder övergår till vår, har jag tid att spara lite pengar också. Jag både hatar och älskar pengar! Great!





I love Popcorn.

Hahaha jag tror jag kissar på mig!

Eftersom jag hade sån lust med popcorn och film ikväll så trädde jag det i kraft såklart! Men hur ofräsch kan man vara om man sen hittar ett opoppat popcorn i naveln? Eller älskar man bara popcorn så mycket att man mer liknar ett djur än en människa när man äter det?! Konstigt var det i alla fall.


I want!

I want the jacket! Kanske ser lite tantig ut på bild, men på är det tummen upp!



Tisdag

Idag kan jag säga Grattis till Frida som nu för första gången sluppit sitt förbud! Och grattis till familjen Johansson som har köpt en ny Tv. Yes! Äntligen slipper vi våran gamla dumburk och ersatt den till en 42 tummare.


Jag kan också säga: Helen du är begåvad! Kan du fatta det?Om ingen har några fördomar, kan du ta imot det då? Ingen har några fördomar, kan du sluta ha sånna krav!


Sen har jag sån lust att mysa ner mig med en påse popcorn och en bra film, så ni vet liksom.


Vi är bra.

Åskan ställde till lite problem, så istället för att åka hem till Karin och bli bjuden på cupcakes försökte vi oss på egna bakverk. Det började med att vi skulle baka bullar, den idén försvann snabbt. Jäkla skafferi! Återstående alternativ var alltså kladdkaka, kola eller cupcakes. Allt slutade med att vi satt och åt smeten istället! Stående ovationer för mästerkockarna,tack!


Några duschar efter..

Det var då en dålig färg!

Vad ska man nu kalla det, brunt med några stänk av rött? Nä, nu måste det bli färgning igen. Men vilken? Brunt eller rött? Mm.. måste nog fundera på det.

I'm back.

Borta bra men hemma bäst! Är det så man säger?

Nu är jag hemma efter en helt fantastisk helg med Jelina. Sola, bada och äta vad det som gällde. Helt perfekt! Inget undantag den här gången heller, solnedgångarna är helt fantastiska. Regnet lyckades hålla sig borta men precis innan vi skulle åka hem kom det en riktig regnskur plus åska. Kan man bli så rädd att man man skrattar? Tydligen jag. På fyra meter såg det ut som man hade gått in i duschen.

Men förutom det hade vi riktigt roligt och mysigt. I alla dessa år har vi fortfarande lika roligt!


Dag 4.

Så nu är hela dansveckan slut. Helt slut efter dagens pass men jag fick mycket bra feedback och hjälp. Vilket alltid är kul och BRA. Nu är det bara att ladda inför audition och hoppas att det går som man vill. Lite jobb hemma kanske behövs. Men det har varit enormt kul och skönt att äntligen ha kommit igång igen!

Sen var det bara att börja packa när man kom hem. Men efter det med lite popcorn och Tv 400 hinner jag nog med en avkopplare också. Imorgon är det upp med tuppen som gäller eftersom vi ska agera städfirma hos mormor. Inge sol och bad för mig imorgon när det ska bli så fint väder. Såklart! Men om man har tur kanske en fin solnedgång eftersom jag åker till Söderhamns skärgård imorgon. Så inga inlägg kommer därför publiceras. Men visst är jag värd att vila någon dag, jag som har haft sån bra uppdatering den senaste tiden. Och sånna otroligt interessanta inlägg! Bravo Hanna!











Dag 3.

Ja, det finns ju inte så mycket mer att skriva eftersom jag gör samma sak hela veckan ungefär. Självklart pratar jag om dans och sommarveckan.

Jag måste säga att jag är en liten latis. Ingen bra dag idag för floorpass och diagonaler. Jag var bara helt tung i kroppen. Hoppas det går betydligt bättre i morgon. Lite mer sömn en i natt och mat hoppas jag kan få mig i gång igen. Lite gnugg på energiknölarna måste nog göras innan jag går och kojsar om man ska komma ihåg koregrafin!

Och gissa vad jag sitter och kollar på? So you think you can dance såklart, nu ska jag inte missa det mer. Jag har haft så fel!


Ångrade mig.

Okej, jag tror jag tar tillbaka det där med att American's best dance crew var bäst! Titta på det här ni!  Fast det var ju lite synd att jag missade det i kväll, ett skönt bad kom ivägen!


Lite läskigt!

Lika som bär, nja inte riktigt va?  Men det är något konstigt i luften, vi har upptäckt att jag inte kan sova om inte Helen sover. Det är helt galet! Kanske har vi någon knäpp inre koppling eftersom vi är tvillingar. Vi somnar alltid samtidigt fast vi sover i olika rum. Ho, scary!

  


Dag 2.

Dags att hoppa in i duschen efter ännu några timmar av dans. Som vanligt kul till tusen, men jobbigt som satan! Undrar hur man mår på torsdags kväll? Efter två dagar känner jag mig stel och träningsverken som kommer bli ännu värre i morgon är ju inget att prata om.

Men om man ska utvärdera dagarna hittills har jag kommit på en sak att jag måste, KÄMPA! Men det är ju det som är det svåra att fortfarande fortsätta även om man bara vill lägga av. Man måste helt enkelt hitta något som gör att man bara kan fortsätta och fortsätta även fast man bara vill gå och dö. Det är bara att kämpa vidare!

Och Hannas koregrafi var lika rolig den med, kanske det bästa. Det är så roligt att få lära sig ny koregrafi, det är något jag har saknat under sommarlovet! Fast jag måste ursäkta mig lite, helt slut var det enda ordet när man skulle börja efter ett floorpass plus diagonaler.

Och jag skänker några ord till Elin som ska lämna våran Ben & Jerrys tokna grupp. Hur kommer det gå utan dig då?



En dans bild känns inte alltför fel.


Det var la länge sen.

Prövade för första gången Half baked. Högsta betyg, en av favoriterna! 


Pustar ut!

Ho, nu sitter man här med en uppäten Ben & Jerrys som jag tycker jag har förtjänat idag efter första dagen av Sommarveckan. Svetten dröpte om en men oj vad det var roligt!  Att man kan bli så otränad och så stel på några veckor! Men det är ju tre dagar kvar, så man kan alltid hoppas att man hinner ta igen lite innan audition och nya terminen startar på Estetiska. Jippi, men jag blir nervös bara av att tänka på det!




Sen fick vi lära oss en koregrafi som Hanna Lindberg hade gjort till Håkan Hellström. Skit kul att lära sig och få pröva på någon annans koregrafi, någon man inte brukar lära sig av. Den var riktigt bra, roliga riktning! Skit bra säger jag!

Smaklökarnas förändring!

Jag har nog gått från barnbordet till vuxenbordet den här sommaren. Jag tycker nu om kräftor väldigt mycket. Jag har prövat sill, inte så illa som jag trodde. Och jag smakade nyss kaviar, som har varit det äckligaste jag vet. Inte så hemsk illa heller! Ha, I'm rising!Fast jag har nog aldrig varit en typisk tonåring precis. Men en sak fattas, Kaffet vilket jag nog aldrig kommer tycka om. Pyton!


Go Ariel!

Kanske ska berätta att man har blivit red head i Fredags. Ville testa något nytt, så varför inte rött?





Lite hjälp behövs.

Föresten, är det någon som vet vad Brickhouse betyder? Det är väl barntillåtet? Det stog något om byggstenar. Kanske ska ta fram lexikonet jag med!

Puss på dagen.

Dagen kunde inte ha blivit bättre. Frida och jag började med en ny efterlängtad Melissa Horn låt En famn för dig, och vi töntade loss till Brickhouse! Fridas försök att lära mig hennes koregrafi var dessvärre en besvikelse, spegel tack!

Dagen kunde inte heller ha slutat bättre med en prommis med en efterlängtad Kristin och Frida. Eller promenad? Prat på bryggan kanske vore lämpligare att säga. Och slutade till sist med en kopp te! Inge popcorn för mig, lagret hemma var helt utrensat. Hoppas ni hade bättre lycka än mig!

Ännu mera dans!

Äntligen är det lite ordning och reda på Hanna här! Upp och satte sig framför America's best dance crew. Ett helt maraton på MTV! Det går inte att släpa sig upp ur soffan då. Men snart kommer Frida, då blir det koregrafi för hela slanten. Hennes koregrafi som hon ska lära mig och en till våra söta danselever.

Imorgon och nästan hela veckan framöver blir det bara dans dans och dans,eftersom Sommarveckan börjar.


Varför?

Fjärilar i magen, usch vad nervös jag blir! Jag hoppas jag slipper börja från början igen. Låt mig i alla fall inte ha tappat det lilla jag hade åstakommit. Kan du lära dig att kämpa lite Hanna!


Två flugor i en smäll.

Idag är det avklarat! Harry Potter och halvblodsprinsen är sedd och fjärde boken Så långe vi båda andas är utläst. Streck-
läste till kl. 6 på morgonen, det går ju helt enkelt inte sluta! Helt fantastiskt slut. Men jag oroar mig för framtiden. Om man är ett Twilight fan som jag kommer det bli hemskt att vänta till andra filmen kommer, och flera år på den sista. Nu när man inte kan läsa, ska man se första filmen om och om igen då eller måste man helt enkelt läsa om alla för att härda ut?!

Ändå är det skönt att ha avslutat boken, så man äntligen fick veta hur det slutade. Snälla Stephanie, fortsätt att skriva! Vi har ju fortfarande inte hört det ur Edwards perspektiv. I alla fall jag skulle kunna läsa om alla fast ur hans, inga problem!


(Och skänk en tanke till Karins förlorade cyklar!)


RSS 2.0