Inte än.

Nej, jag är nog fortfarande inte riktigt bekväm med impro. Att det ska vara så svårt att släppa bara. Lite(?)kontroll freak är jag nog. Och en sak önskar jag att jag kunde ha medfött, fantasi. Att man bara kan låta det flöda istället för att hela tiden fastna i samma banor. Hmm, det är otroligt läskigt och svårt men väldigt skönt på ett sätt. Jag vill vara en Camilla!

Och just nu sitter jag här med några av mina bästa och tittar på när Frida spelar tv-spel. Jäkla nörd säger jag bara! Men jag har då lite tur för jag slipper sova ensam i natt, två goa prickar stannar kvar över natten.


Annandagen.

Idag var det tänk att det skulle bli dans, men eftersom en viss sladd inte ville dyka upp blev det lite prat istället. 

Felix Skalbergs otur bör också nämnas! Jag förstår inte hur du lyckas? Maximal otur kan man nog kalla det. Men jag måste säga att jag tycker lite synd om dig!

Och har ni någonsin tänk på hur svårt det kan vara att lära sig en koreografi och blunda samtidigt? Hmm..det kom då jag på idag. Plus att man kände sig lite ringrostig också gjorde inte saken bättre. Men med lite träning bör det väl gå!


God jul på er!

Efter några lata dagar med massa film, blir det imorgon lite omväxling med julmys med la familia, städning och färgning av mitt hår. Jag tackar den förmodligen blivande frisören Carro stort, för nu kommer jag äntligen slippa gå och skämmas som jag gjort de senaste veckorna!

Skänker även en liten tanke på Körner som skippar den traditonella svenska julen. Det är ni allt bra värda, men frågan är hur tusan jag ska klara mig?
Som tur är så får jag åka pulka med snygga brudar, t.e.x dom här!



Nu är det jullov..

...efterlängtade jullov. Mmm..kan inte riktigt bestämma mig. Samtidigt som jag har längtat till att få göra precis ingenting, har jag svårt att slappna av. Jag får lite spring i brallan. Kanske tyder på att jag borde ut och fjanta mig i de snart meterhöga snödrivorna?

Men jag fick i alla fall ett fint avslut på den här terminen, som har rusat förbi. I en hastighet jag inte känner mig bekväm med. Många fina ord, som jag inte kommer glömma i första taget. Camilla tror jag slog alla.
Det var länge sen så många har sagt så fina saker. Tack för det kära ni!

Synd bara att jag inte riktigt kunde genomföra det helt så mycket som jag ville.





Fredag.

Då var allt med lucia att göra, klart för idag. Varmt, men riktigt mysigt.

Men på Söndag kör vi igen, i kyrkan. Det lär bli mäktigt!

Och gissa vilken dag det är i morgon? Jo det är min födelsedag. Då blir det mys med kära vänner:)

Och grattis till min kära syster och Madelene, vilken tur vi har som får dela dag:)

Väldigt märkligt.

Jag har precis varit med om något väldigt märkligt, som jag måste dela med mig av.

Precis när jag skulle gå förbi vår informations tavla i skolan fick jag syn på ett ansikte jag kände igen. Det var ett litet kort, och gissa på vad??  Jo MIN MAMMA!

Haha, jag undrar verkligen hur det hamnade där?


Mitt i jul stressen.

En riktigt händelserik vecka har precis avslutas. Melissa Horn konstert, födelsedagspresent shopping, bra tårar( kan jag försäkra fröken om), en super helg med underbara människor och koreografi tävling! Och sen har jag fått ett "uppdrag"!


Men nu är det Måndag igen, och nya tag måste tas. En riktigt hektisk vecka väntar även denna gång såklart.

RSS 2.0